Elsőnek mi szeretnénk Boldog karácsonyt kívánni olvasóinknak, a cikk elején látható, saját készítésű képeslappal. A művész azt akarta kifejezni az alkotással, hogy az állati sorban vergődő karakterfaragó munkások hogyan rángatják a vezess.hu szekerét, a Kedves Vezető értő noszogatása mellett.

Erős kezdés a Harley Davidson lapja, az útra festett nyilak és a behavazott fenyő párhuzama az első pillanatban világossá vált. Ime a mű:

Egy másik amerikai márka, a Chevrolet is kitett magáért. Az ő képeslapjukban a jeges szélvédőre kapart fenyőfa tetszett meg.
A következő a Fiat-csoporttól jött, ahol egy mikulás-sapkát biggyesztettek az emblémák tetejére. A Jeep még nem igazán illeszkedik a sorba, az ő sapkája másfelé fittyen, mint az olasz márkáké.
A Mercedes-Benz önmagát adná karácsonyra, így a fa alá bedobozolt Merciket tettek. Fiús családoknál tuti befutók lennének.
A MTM-től érkezett lapon minősített természetpusztítás látszik, a jóravaló motoros éppen fára mászik a masinájával. Reméljük, hogy az erdész már szabadságon van, és otthon csomagolja az ajándékokat.
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületétől egy olyan szigorú tekintetű mikulást kaptunk, aki láttán még a legádázabb politikus is azonnal eltörölné a regisztrációs adót.
Kaptunk a Suzukitól is, de ez pörög, forog, így erre a linkre dugtuk el. Ha kíváncsiak rá, kattintsanak ide.

A Csajokamotoron.hu-tól igazi csajos képeslapot kaptunk. Igaz, a csajos képeslapoknál szokásosnál jóval több textil van a képen, de sebaj. Jobb ez így, mert van köztük egy bajszos is.

A többi képeslapért nézzenek be a galériába, és ha van kedvenc, vagy nagyon botrányos, nyugodtam mű-elemezzék ízekre a hozzászólásaikban. De csak finoman, mégiscsak karácsony van.