A Kacsóh Pongrác úti felüljárórendszer több ágán szigetelés- és burkolatcserével járó beavatkozások három egymást követő hétvégén zajlanak szeptember 30-i kezdéssel. A teljes hétvégi időszakban éjjel is dolgoznak majd.

Az első hétvégén a hídon szeptember 29-én 20.00 órától október 2-án reggel 6 óráig lesz érvényben forgalomkorlátozás. A Rákóczi híd irányából nem lehet az M3-as bevezetőre hajtani. Az M3-as autópálya Budapest felől a Róbert Károly körút felől, a Kós Károly sétány felől, valamint a Nagy Lajos király útja és a Szerencs utca felől érhető csak el.

Komoly korlátozás kezdődik az M3-as bevezetőjén 1A Hungária körúton a Rákóczi híd felől érkezők a Kacsóh Pongrác úti felüljáró helyett a Kerepesi út – Nagy Lajos Király útja / Mogyoródi út – Nagy Lajos király útja / Egressy út – Nagy Lajos király útja vagy a Thököly út – Mexikói út – Horváth Boldizsár utca útvonalon keresztül közelíthetik meg a lezárás ideje alatt az M3-as bevezetőt. A tájékozódást útirányjelző táblák is segíteni fogják.

Az M3-as bevezető felől a Rákóczi híd irányába egy sáv lesz használható a Kacsóh Pongrác úti felüljárón, a középső, kétirányú hídágon a Róbert Károly körút felé haladó irányba lehet közlekedni. A kivitelezés során két dilatációt átépítenek, a felüljáró mintegy 165 négyzetméternyi felületen kap új szigetelést, valamint 1850 négyzetméternyi útpálya burkolatcseréje valósul meg.