Augusztus 23-tól a Rákóczi úton, a Blaha Lujza térnél ismét irányonként két sávot használhatnak az autósok. A tér belső, legnagyobb része továbbra is lezárva marad, tehát sem a gépjármű-, sem a gyalogosforgalom nem használhatja a tér belső részét, illetve a gyalogosforgalom által használt legtöbb járdafelületen, valamint a szökőkutak környékén is tovább folytatják a felújítási munkákat.

A Rákóczi úton újra irányonként a két külső sáv lesz járható, a belső sávokat zárják le a forgalom elől augusztus 23-án. A Nagykörúton továbbra is irányonként egy sávot használhatnak az autósok. A tér, valamint a csatlakozó Márkus Emília és a Somogyi Béla utca lezárása változatlan, a Stáhly utcában és a Kőfaragó utcában is az előző ütemben bevezetett, megfordított forgalmi rend szerint közlekedhetnek az autósok.

A csomópontban új munkaterületet kerítenek el a forgalom elől: a 4-6-os villamospályához legközelebb eső területen, a Rákóczi út középszigeteinél, valamint az Erzsébet körút 2. előtti területen folyik a munka.