Egyre gyakoribb, hogy autókat látunk összetörve, felgyújtva, tönkre téve a figyelemfelkeltés érdekében, de ez valami más. Ez az eset közúton történt, tulajdonképpen egy átlagos baleset, de a feltöltő reakciója rendkívül aggályos. 

Az ilyet általában az ember inkább elrejti jó mélyre, és nem kérkedik az esettel. A blondina_drive csatornát vivő, 173 ezer követővel rendelkező szőke hölgy viszont megmutatta, hogy feltehetően ő vezet 200 km/óra felett Moszkva felé a havas autópályán, amikor utolért egy másik autót.

Lazán előzött volna jobbról, de a szabályosan haladó autós utat akart adni, így sávot váltott. Ebből lett a baj, a BMW X7 megcsúszott, és mindkét oldalon nekikoccant a szalagkorlátnak. Komoly baj nem történt, de a leírás alapján azzal semmi gond nem volt, hogy a körülményekre fittyet hányva száguldott 200 km/óra felett. Csak egy szerencsétlen eset volt, amivel a legnagyobb probléma, hogy öt órát kellett várni az autómentőre. 

Alapvetően olcsón megúszta, az autón van casco biztosítás, de kérdés, hogy a megfelelő tanulságot levonta-e az esetből.

230-cal hajtott a hóban, de szerinte nem ő volt a hibás ennél az esetnél 1

230-cal hajtott a hóban, de szerinte nem ő volt a hibás ennél az esetnél 2

YouTube-csatornájának stílusa arra enged következtetni, hogy nincs problémája a szabálytalan közlekedéssel, gyorshajtással, sőt erre épül az egész ott található tartalom.