Vasárnap 12 óra 15 perckor az M2-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Fót és Dunakeszi térségében ütközött össze két gépjármű, egy Ford Focus és egy Opel Vectra – adta hírül a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

A Katasztrófavédelem megjegyzi, a két autóban összesen hárman utaztak, viszont mindannyian ki tudtak szállni. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki az incidenshez, amelyhez a mentőket is riasztották. Az egység áramtalanította a járműveket. 

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére megváltozott forgalmi renddel kell számolni, egy sávon haladhat a forgalom, ezért a rendőrség a fokozott óvatosság mellett azt javasolja, hogy lehetőleg kerüljük el a baleset helyszínét.

Az M2-esen is összement két autó, fotókon a baleset 1Az M2-esen is összement két autó, fotókon a baleset 2Az M2-esen is összement két autó, fotókon a baleset 3

Nem sokkal ezelőtt az M3-as autópályán is ütközött két autó, a jelenlegi információk alapján egy személy könnyebben sérült. Részletek: