A dobogóról ugyan lecsúszott az a motoros, akit Szabolcsban csíptek el április elején a 4-es úton, de így is elég kövér gyorshajtást hozott össze. Kilencven helyett 204 km/órával hasított, ami 200 ezer forintos csekket ért.

Ők voltak 2019 legdurvább hazai gyorshajtói, akiket elkapott a traffipax 1

Ennél is jobban belehúzott az a motoros, aki a júniusi TISPOL csúcstartója lett: több mint tízezer gyorshajtó közül ő kapta a legnagyobb bírságot, mivel 216-tal ment a 760-as úton, Felsőpáhok közelében.

Ők voltak 2019 legdurvább hazai gyorshajtói, akiket elkapott a traffipax 2

Egy személyautó vezetője lett az ezüst érmes, épp csak lecsúszva az aranyról. A megengedett legnagyobb sebesség több mint kétszeresével száguldott a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszán áprilisban.

A 22 éves diósdi sofőrt megállították a rendőrök és az igazoltatáskor kiderült, hogy a férfi egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá az Érdi Rendőrkapitányság 2020. március 5-ig eltiltotta a vezetéstől.Ők voltak 2019 legdurvább hazai gyorshajtói, akiket elkapott a traffipax 3

A dobogó legfelső fokára az a motoros állhatott fel, aki a 37-es úton a megengedett sebesség több mint kétszeresével, 227-tel száguldott. Amikor a rendőrök megállították és megkérdezték, hogy “hová ilyen sietősen”, ő csak annyit mondott: egy lángosra ugrott át Borsodba. Ez persze nem hatotta meg a rendőröket, írtak neki egy 300 ezres csekket.

Ők voltak 2019 legdurvább hazai gyorshajtói, akiket elkapott a traffipax 4