Karakteresebb orr-részt kapott a Renault Koleos, a márka két éve bevezetett nagy SUV-ja. A lökhárító teljes szélességében futó krómsáv, a nagyobb hűtőrács és a fenékvédő lemez fémes hatása elegáns megjelenést kölcsönöz az autónak. Újak a 18 és 19 colos keréktárcsák, a színpalettán pedig megjelent egy sötét tónusú mélypiros, a Vintage Red. Megmaradt a lámpák csücskétől kiinduló, és egészen az ajtókig futó krómcsík, és persze a küszöb és az ajtók találkozásánál kialakított, Renault-védjegynek számító horpadás, amelyet ugyancsak krómsáv határol.

Frissült a Renault Koleos 1
Frissült a Renault Koleos 2

Frissült a Renault Koleos

Frissült a Renault Koleos 23
Frissült a Renault Koleos 24
Frissült a Renault Koleos 25
Frissült a Renault Koleos 26
Frissült a Renault Koleos 27
Frissült a Renault Koleos 28
Frissült a Renault Koleos 29
Frissült a Renault Koleos 30
Frissült a Renault Koleos 31
Frissült a Renault Koleos 32
Frissült a Renault Koleos 33
Frissült a Renault Koleos 34
Frissült a Renault Koleos 35
Frissült a Renault Koleos 36
Frissült a Renault Koleos 37
Frissült a Renault Koleos 38
Frissült a Renault Koleos 39
Frissült a Renault Koleos 40
Frissült a Renault Koleos 41
Frissült a Renault Koleos 42
Fotó megosztása:

Az utastérben a kormány, a légbeömlők és még ki tudja, mennyi elem kapott krómdíszítést, a műszerfal és az ajtók borítása puha tapintású anyagból készült. Az ülések kényelmesebbek lettek, elöl akár kihúzható combtámasz és masszázsprogram, hátul állítható dőlésszögű támla javítja a komfortot. Az esztétikai élményt többféle színben elérhető, finoman varrott, igényes kárpitanyagok dobják fel. Az első pohártartók hűthetők és fűthetők.

a videó a hirdetés után indul

A méretek nem változtak: 467 cm hossz, 271 cm tengelytáv, 498/1706 literes csomagtartó. A szabad hasmagasság 19 cm.

a videó a hirdetés után indul

Újak a dízelmotorok. A kisebbik 150 lóerős, és csak elöl hajt, a korábbi 175 lóerős helyébe lépő 190 lovas erőforrást összkerékhajtással kínálják. A vezetőtámogató aktív biztonsági rendszerek (adaptív tempomat, táblafelismerés, gyalogosfelismerő vészfékezés, sávban tartás, holttér-felügyelet) mellett parkolórobot segíti a sofőr dolgát. Van okostelefon-integráció és adaptív LED-es fényszóró is.