Honda Sensing néven teljes körű vezetőtámogatást nyújt a megújult Honda Pilot, a japánok Észak-Amerikában kapható, három üléssoros, nyolcszemélyes crossovere. Ráfutásos ütközést gátló automata fékrendszer, útelhagyást gátló rendszer, sávban tartó funkció és adaptív tempomat segíti a vezető dolgát, méghozzá felszereltségi szinttől függetlenül. Ezen felül a szokásos biztonsági rendszerek, valamint dinamikus segédvonalakkal szerelt, több látószöget lefedő tolatókamera is található a nagy autón.

Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 1
Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 2

Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója

Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója

Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 10
Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 11
Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 12
Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 13
Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 14
Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 15
Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 16
Fotó megosztása:

A külső dizájn is megújult, bár ez annak fényében, hogy a régi sem jön velünk szembe Európában, nem annyira fontos. Mostantól alapáras a LED-es tompított fényszóró, megnőttek a ködlámpaházak.

Újdonság a fűthető első ülés, a második sorba rendelhető két különálló ülés (ekkor 7 személyes az autó), kapott még gesztusvezérelt motoros csomagtérajtót, vadonatúj multimédiát Apple CarPlay és Android Auto okostelefon-integrációval, nagyobb képernyős hátsó szórakoztató rendszert, fedélzeti wifit.

Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 17

Motorból egy van, a 3.5 V6 benzineshez 9 vagy 6 fokozatú automatát kérhetünk, a teljesítmény 280 LE. Az okosabb automata váltót zökkenőmentesebb működésre hangolták, ahogy a start-stop rendszert is.

A műszeregységben 7 colos digitális kijelző található, működik az integrált asszisztencia- és segélykérés, valamint a szerviz-távdiagnosztika; újdonság az okostelefonról vezérelhető audiorendszer, hátsó multimédia és hátsó klímaberendezés, illetve a telefonról programozható navigációs rendszer, az utasok összedobhatják  kedvenc zenéiket egy nagy közös lejátszási listába, valamint beépített mikrofonok és hangszórók segítik a kiabálásmentes kommunikációt a fedélzeten.

Megújult a Honda nyolcszemélyes utazóautója 18