Friss

Elfojtották a lángokat a fővárosban, a Frangepán utcában kigyulladt raktárépületnél. Az utómunkálatok még órákig elhúzódnak majd, hogy a tűzoltók minden izzást megszüntethessenek.

Korábban

Kigyulladt egy műszaki berendezések raktározására szolgáló háromezer négyzetméteres raktárépület Budapesten, a Frangepán utcában. Több mint harminc fővárosi hivatásos tűzoltó kezdte meg az oltási munkálatokat. A tűz jelenleg még veszélyezteti a közelben álló irodaépületet is – számolt be róla a Katasztrófavédelem.

Olvasónktól kaptunk egy felvételt a helyszínről, azt írja, hogy vagy az autóalkatrészeket forgalmazó Inter Cars lángol vagy a Ramiris, ami egy informatikai cég (a Katasztrófavédelem információi az utóbbit támasztják alá). A tűz állítólag már átterjedt több épületre is.

Óriási tűz tombol Budapesten, videón a lángok, több irodaépület veszélyben van 1

Közben Csillától is kaptunk egy fotót, másik szemszögből. Köszönjük!

A XIII. Kerületi Facebook-csoportból is érkezett néhány fotó

Óriási tűz tombol Budapesten, videón a lángok, több irodaépület veszélyben van 2

Körülhatárolták a tüzet a fővárosban, a Frangepán utcában kigyulladt raktárépületnél. A katasztrófavédelem mobil laborja egészségre káros értéket semmilyen anyagból nem mutatott ki. A környékről több száz embert kísértek biztonságos helyre.

Óriási tűz tombol Budapesten, videón a lángok, több irodaépület veszélyben van 3Óriási tűz tombol Budapesten, videón a lángok, több irodaépület veszélyben van 4