Vélhetően zátonyra futhatott a rendőrségi nyomozás, hogy az esetet követően nyolc hónappal adta közre a rendőrség az alábbi felvételt. A lakosság segítségét kérik, hogy megtalálják a banditákat.

Még 2015. november 17-én hajnalban történt, hogy egy sötét színű BMW 5-ös (E39-es kódjelű) megállt Debrecenben, a Mikepércsi úti drogéria bejárati ajtaja előtt. A kocsiból kiszálló, arcukat maszkkal eltakaró tettesek baltával ütötték a bejárati ajtó üvegét, ám az nem tört be.

Ekkor úgy döntöttek, nagyobb erőt vetnek be, és az egyik elkövető nekitolatott a kocsival az ajtónak. A két személy az üzletbe bement és a nyakukba akasztott, nagy méretű, merevítővel ellátott zsákokba kézzel beseperték a parfümöket a polcokról, majd a helyszínről gépkocsijukkal Mikepércs irányába elhajtottak.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen tettesek azonosításához. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A képen látható autóhoz hasonlóval közlekedtek a rablók.