Ha cseh vígjátékban látnánk, a szemünk sem rebbenne a jelenettől, ám ez a valóságban történt, az USA Missouri államában.

A Jasper megyei sheriff hivatala múlt kedden reggel fél kilenc körül bejelentést kapott, hogy egy meztelen férfi, ölében egy meztelen nővel, fűnyíró traktorral pöfög az országúton.

Hamarosan rátaláltak az érintettekre – ott parkolt a traktor a házuk előtt -, és amikor kikérdezték a 40 éves Tanya Hoppert és élettársát, az 55 éves Larry Webstert, összeállt a kép.

A pár gyakran járt fürdőzni a közeli tóhoz. Most is így tettek, ám miközben pancsoltak, valaki ellopta a ruhájukat. Nem volt mit tenni, elindultak meztelenül hazafelé. Útközben találtak egy elhagyatott traktort, és kapva kaptak az alkalmon.

lawnmowerpair

Biztos, ami biztos, a sheriff utánanézett a traktornak. Hamar kiderült, hogy egy vadonatúj, ötezer dolláros járműről van szó, a tulajdonosa pedig állította, hogy nem az erdőben hagyta, hanem az udvarán – ami rögtön más képet fest a fürdős kalandról.

A nudista párt nagy értékű lopás vádjával letartóztatták. Később 500-500 dollár óvadék ellenében szabadon engedték őket, tárgyalásukra később kerül sor.