FRISSÍTÉS 11.05: Erős a forgalom az M7-es autópályán Budapesttől a Balaton irányába. Érd és Martonvásár között, valamint Székesfehérvár térségében telítettek a sávok, szakaszosan lassabb haladásra kell számítani.

A 7-es főúton ugyancsak erős a forgalom Budapesttől a Balaton irányába. Lassú a haladás Tárnok és Martonvásár, valamint a Velencei-tó térségében.

FRISSÍTÉS 9.40: Erős a forgalom az M7-es autópályán Budapesttől a Balaton irányába, már az M1-es elválástól lelassul a közlekedés. Martonvásárig telítettek a sávok, szakaszosan lassabb haladásra kell számítani. A pályán a 64-es Székesfehérvár-dél csomópontnál a baleseti helyszínelés már csak a leállósávot érinti, a főpályán tehát nincs forgalmi akadály, viszont ezen a székesfehérvári szakaszon egyelőre 5-7 km-es kocsisor araszol a Balaton felé.

A 7-es főúton ugyancsak erős a forgalom Budapesttől a Balaton irányába. Lassabb haladásra, torlódásra Tárnok és Martonvásár térségében kell számítani.

FRISSÍTÉS 8.40: Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya Siófok irányába vezető oldalán, a 66. kilométerszelvényben, Székesfehérvár külterületén. A rendelkezésre álló adatok szerint négy gépjármű ütközött össze, a baleset következtében három személy megsérült. Csak egy sáv járható, máris több kilométeres a sor.

Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 18-as km-nél korábban két személyautó ütközött össze. A járművek a belső sávot foglalják el. Az erős forgalomban máris 3-4 km a kocsisor hossza.

A Balaton felé már az M1-es elválás előtt a közös szakaszon lelassul a közlekedés, lépésben haladnak a járművek.