Egyszerre izgalmas és kiszámítható a Volvo óriás kombijának február 18-ra időzített premierje: egyrészt öröm lesz látni, hogyan kelnek újra életre a svédek puttonyos hagyományai, másrészt viszont az autó ugyanarra az SPA padlólemezre épül, mint az S90 és az XC90, így az esztétikai és funkcionális különbségeken túl csak akkor számíthatunk műszaki újdonságra, ha a Volvo valamilyen szórakoztató vagy vezetőtámogató technológiát pont a V90-esen szeretne bevezetni – ez mellesleg egyáltalán nem volna meglepő.

Kiszivárgott fotókon a Volvo új szuperkombija 2 Az itt látható gyári, de nem hivatalos csatornákon keresztül közzé tett fényképeken egy kifejezetten hosszan elnyúló, lapos, Shooting Brake jellegű autó látható, amely pont ugyanolyan jól (vagy még jobban) mutatna két oldalajtóval, mint néggyel. A vonalakat egyértelműen a két évvel ezelőtt bemutatott Concept Estate tanulmány ihlette, amiből aztán az XC90 kirügyezett – így ér körbe most a történet.

Az autó ugyanazokat a hajtásláncokat ígéri, mint a többi 90-es modell, négyhengeres turbómotorokkal, a csúcson a T8 konnektoros hibriddel.

Kiszivárgott fotókon a Volvo új szuperkombija 3 További részletek csütörtökön.