Egy 49 éves kerékpáros dolgára igyekezett Londonban, amikor észrevette, hogy egy piros lámpánál a bicikliseknek fenntartott sávon állt meg egy limuzin. Odahajtott hozzá, hogy figyelmeztesse a szabálytalanságra, ám amit látott, arra a legkevésbé sem volt felkészülve.

A sofőrt ugyanis egyáltalán nem érdekelte a szabálytalan parkolás, és a kerékpárossal sem törődött: éppen egy pornólapot böngészett elmélyültem, és közben szorgalmasan simogatta magát. Az eseményeket rögzítette a kerékpáros sisakkamerája.

“Gyerekek voltak a közelben, ez meg ilyen gusztustalanságokat művel itt. Ráadásul ha belegondolok, hogy talán utasokat vett fel ezután, felfordul a gyomrom” – mondta a kerékpáros, aki az egész jelenetet jelentette a taxifelügyeletnek.


Nem átlagos kerékpárosba botlott a taxis: Lewis Dediare ‘Traffic Droid’ néven vált ismertté Londonban, miután hat vagy hét baleset után megelégelte, hogy kerékpárosként semmibe veszik őt a forgalomban. Felszerelte magát és kerékpárját vagy fél tucat kamerával, életcéljává tette, hogy a városban kerékpározva rögzítse és jelentse a szabálytalan vagy veszélyes helyzeteket.