Várhatóan az év végén, Kínában mutatkozik be a Renault SUV-családjának harmadik, legnagyobb tagja. Az egyelőre név nélkül futó modell műszaki alapjait a konszerntárs Nissan három üléssoros X-Trail típusa adja majd (akárcsak a Kadjarét), ám a francia variáns első körben ötszemélyes kivitelben kerül piacra. Később elképzelhető a hétüléses verzió, de ennek létjogosultságáról még nincs meggyőződve a francia gyártó. Félő ugyanis, hogy az már az Espace eladásait veszélyeztetné.

Ázsiában azonban nem forgalmazzák az Espace-t, így itt nincs ilyen veszély, nem véletlen, hogy az új SUV-ot először Kínában kínálják majd, helyi gyártásból. Az európai kivitelek érkezésére még több mint egy évet kell várnunk, azokat a tervek szerint a Samsung koreai üzemeiből szállítják majd az Óvilágba.

Még nagyobb SUV-ot épít a Renault 2 Az orr kialakítása az új generációs Mégane-nal mutat rokonságot. A kémfotókon felismerhető a Kadjaréra emlékeztető, de annál hosszabb profil. A Renault főtervezője, Laurens van den Acker szerint azonban mások az arányok; az autó jóval elegánsabb lesz, egészen más ügyfélkört fog megszólítani.