Az elmúlt hónapokban több amerikai focistáról is kiderült, hogy bántalmazta élete párját. A New York Giants játékosa, a 23 éves Jay Bromley nem házas, de a vádak szerint ez nem akadályozta meg abban, hogy kis híján megölje egy alkalmi hölgyismerősét.

A 140 kilós, 191 centis óriás egy közösségi oldalon ismerkedett meg későbbi áldozatával, majd rövid időn belül randevút szerveztek meg egy divatos kis hotelben, New Yorkban. Itt a nő közös megegyezéssel orális szexben részesítette a fiatal sportolót, majd ment volna dolgára, ám a férfi állítólag többet akart, amit partnere visszautasított.

A hírek ellentmondásosak, és hogy pontosan mi történt, az már a bíróságon fog kiderülni: a nő saját verziója szerint megkérte Bromley-t, hogy vigye haza kocsival, ám az sértődöttségében erre nem volt hajlandó, és otthagyta volna őt a szállodában. A nő erre az autó elé állt, ám mivel a férfi mégis gázt adott, kénytelen volt felugrani a motorháztetőre, ahonnan végül leesett. A sportoló tovább hajtott, cserbenhagyva a hölgyet, aki térdén és lábszárán szenvedett sérüléseket.

Bromley ismerősei szerint az egész történet nem jellemző a fiatal sportolóra, aki hányattatott gyermekkorára (apja bűnöző, anyja kokainista volt, ő maga is kábítószer-függőséggel született; három hónapos korában lemondtak róla, azóta nagynénje neveli) rácáfolva nem csak sportolóként, de emberként is mintaszerűen viselkedett. Felmerült a gyanú, hogy a nő eleve azzal a szándékkal ment bele az alkalmi kapcsolatba, hogy később pénzt csikarjon ki a focistából, de az is lehetséges, hogy prostituált.

A szombaton hajnalban történt ügyben még nyomoznak a hatóságok.

Hetven autó ütközött Szlovéniában, 15 magyar is köztük volt!
Videó és képek a balesetről: 

Szex után elgázolta alkalmi partnerét 1