A várandós Sarah Paino pénteken hajnalban elvitte élettársát annak munkahelyére, majd indult volna haza, ám néhány perccel később súlyos balesetet szenvedett: a fiatal édesanya kocsijának nagy sebességgel ütközött neki egy tizenöt éves fiú, aki társaival együtt egy lopott gépkocsival, mintegy 120 km/óra sebességgel száguldozott Hobart belvárosában.

Autóbalesetben halt meg a várandós kismama 1
Autóbalesetben halt meg a várandós kismama 2

Autóbalesetben halt meg a várandós kismama

Autóbalesetben halt meg a várandós kismama 6
Autóbalesetben halt meg a várandós kismama 7
Autóbalesetben halt meg a várandós kismama 8
Fotó megosztása:
Autóbalesetben halt meg a várandós kismama 9 Az Ausztráliához tartozó szigetállam, Tasmánia fővárosában történt balesetben mindkét autó súlyosan összeroncsolódott, a lopott szabadidőjármű kigyulladt. Az édesanya életét vesztette, ám  a kórházban sikeresen megmentették 32 hetes magzatát. A csöppség állapota 24 óra alatt kritikusról stabilra javult, az orvosok bizakodók, de még hosszú út áll a család előtt.

Szintén túlélte a szörnyű balesetet az áldozat kétéves kisfia. Őt szombaton kiengedték a kórházból. A vétkes autó 14 és 15 éves utasai enyhe sérülésekkel megúszták az ütközést. 

Az elhunyt fiatalasszony partnere, egy helyi pékség ügyvezető helyettese gyermekkori szerelmét veszíttette el a balesetben; a gyászoló barátok elmondták, hogy a két fiatal emberemlékezet óta együtt volt, és tökéletes párt alkottak.

Autóbalesetben halt meg a várandós kismama 10 Az ausztrál társadalom egy emberként állt a tragédia áldozatai mellé, 24 óra leforgása alatt több mint 150 000 ausztrál dollár (30 millió Ft) adományt gyűjtöttek össze a család megsegítésére.

A balesetet okozó, tizenöt éves autótolvaj ellen pénteken vádat emeltek emberölés miatt.