Színtiszta arany: mi másba is borította volna a Rolls-Royce kiskupéját a Mansory GMbH? Ezt persze külön kell kérni, alaphelyzetben csak a feliratokat, az emblémákat, a 22 colos felniket, no és Emilyt aranyozzák be, de az autó pompázatos összhatásán ez mit sem változtat.

Ezért persze nem egyedül a színválaszték a felelős: szinte fel sem tűnik. A szénszálból újraalkotott karosszériaelemek agresszívabbak, a tetőn megjelent egy finom légterelő, a lökhárító alatt meg egy diszkrét diffúzor, de az egész annyira nem feltűnő, hogy az ember elfelejt megbotránkozni, és belefeledkezik a fehér és az arany ősi harmóniájába.

Giccses, mégis elragadó 1
Giccses, mégis elragadó 2

Giccses, mégis elragadó

Giccses, mégis elragadó 6
Giccses, mégis elragadó 7
Giccses, mégis elragadó 8
Fotó megosztása:
Giccses, mégis elragadó 9 Nem véletlen a tónus: a Palm Edition 999 nevében és az üléskárpit hímzésében megjelenő pálmamotívum egyértelműen jelzi, kiknek szánja luxuskupéját a tuningcég. Az arab világban van keletje a pompának, de a motorteljesítménynek is: a szériakivitelében 632 lóerős, 800 Nm nyomatékú blokk itt 740 lóerőre és 1000 Nm-re képes. A számok nyelvén ez 4,4 másodperces gyorsulást és 300 km/óra végsebességet jelent.

Sem a Palm Edition 999 tervezett példányszámáról, sem a várható vételárról nem nyilatkozott a Mansory.

Giccses, mégis elragadó 10