Megérkezett az udvari játszótér, amit rendeltél. Most találkozom a fiaddal, majd ő felhív, és egyeztetjük az ünnepeket – ezek voltak Sharnae Cuellar utolsó szavai anyósához, akit nem sokkal később szöveges üzenetben értesített a rendőrség: fia családja közúti balesetet szenvedett.

Csak a gyerekek élték túl a karambolt 1
Csak a gyerekek élték túl a karambolt 2

Csak a gyerekek élték túl a karambolt

Csak a gyerekek élték túl a karambolt

Csak a gyerekek élték túl a karambolt 5
Csak a gyerekek élték túl a karambolt 6
Fotó megosztása:
Csak a gyerekek élték túl a karambolt 7


Martin és Sharnae Cuellar a kaliforniai Kingsburgben éltek. Mindketten 26 évesek voltak, és bár csak két éve házasodtak össze, legnagyobb lányuk, Angelina már ötéves volt – a másik két kislány, Ava és Neveah kettő-, illetve háromévesek.

Az édesanya, valamint a családi autó hátsó ülésén utazó lányok elmentek apjukért annak munkahelyére, felvették, és elindultak hazafelé. Út közben azonban egy kisteherautó átlépett a felezővonalon, és frontálisan ütközött kocsijukkal.

A szülők a helyszínen szörnyet haltak. Angelina, a legnagyobb lány súlyos agysérülést szenvedett, arca is roncsolódott, ám az orvosok szerint megfelelő kezeléssel jó esély van a felépülésére. A két kisebb lány karcolásokkal és zúzódásokkal megúszta a balesetet.

A vétkes sofőrt törött lábbal és csípővel szállították kórházba. Az 56 éves férfi minden bizonnyal kábítószer hatása alatt vezette járművét.