Aki vezetett már fáradtan, tudja, hogy a motor monoton zúgása, az utastér kellemes melege nagy ellensége az ébrenlétnek: ha a fűtés lekapcsolásával, az ablak lehúzásával nem tudjuk felfrissíteni magunkat, jobb, ha félreállunk, mert könnyen elalhatunk a volánnál.

Akár ez is történhetett volna azzal a londoni rendőrjárőrrel, akiket újév hajnalán háromnegyed négy körül fotóztak le Délkelet-Londonban, de gyanúsabb, hogy inkább csak elunták az éberséget: hátradöntötték ülésüket, jól befűtöttek a kocsiba, és édesdeden szundítottak.

Még arra sem ébredtek fel, hogy a szilveszteri buliból hazatérő, kapatos fiatalok üvöltöztek mellettük, írja a brit The Sun.

Szabálytalanul parkoltak, szunyókáltak a rendőrök 1
Szabálytalanul parkoltak, szunyókáltak a rendőrök 2

Szabálytalanul parkoltak, szunyókáltak a rendőrök

Szabálytalanul parkoltak, szunyókáltak a rendőrök

Szabálytalanul parkoltak, szunyókáltak a rendőrök 5
Szabálytalanul parkoltak, szunyókáltak a rendőrök 6
Fotó megosztása:
Szabálytalanul parkoltak, szunyókáltak a rendőrök 7 A helyzetet még pikánsabbá tette, hogy a rendőrautó masszívan szabálytalan helyen, a járdán parkolt. A járőr egyértelműen szolgálatban volt, hiszen rádióik üzemeltek.

A londoni rendőrség megköszönte az esetet leközlő bulvárlapnak a tájékoztatást, és azt ígérte, belső vizsgálatot indítanak az ügyben.