Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 167-es km-nél egy személyautó szalagkorlátnak ütközött, a belső forgalmi sávot foglalja el a sérült jármű.

Lesodródott az úttestről, és az út menti árokba csúszott egy személyautó kedd délelőtt Nagykátán, a Perczel Mór úton. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik percek alatt kiérkeztek a helyszínre, majd áramtalanították a járművet, és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az eset során senki nem sérült meg.

Oszlopnak ütközött egy teherautó kedd délelőtt a 61-es főút nagykónyi szakaszán, a Tolna megyei település határában, Tamási felé. A balesethez a tamási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet, és megkezdték a műszaki mentést. A mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, nem sérült meg senki.

Összeütközött egy személy- és egy teherautó a 34-es főúton, Kunhegyes keleti határánál. A járművek szétválasztásáig a főutat lezárták, a forgalmat elterelik. A város önkormányzati tűzoltói vonultak a balesethez, a műszaki mentési munkálatokat megkezdték, a járműveket áramtalanítják. Személyi sérülés nem történt.

Egy kisteherautó a vasúti töltés melletti árokba hajtott Csurgón, a Béke utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók percek alatt a balesethez értek, a mentési munkálatokat megkezdték, a jármű kiemeléséhez erőgépet kértek. A forgalmi akadály megszüntetéséig az érintett útszakaszt lezárták, a helyszínt biztosítják.

Egy teherautó oldalára borult a Sárbogárdról Mezőszilasra vezető útszakaszon. Sárbogárd hivatásos tűzoltói vonultak a balesethez, a járművet talpra állítják és áramtalanítják. A forgalmi akadály megszüntetéséig félpályás lezárás mellett halad a forgalom.

Egy árokba hajtott terepjáró kivontatásához riasztották Böhönye önkormányzati tűzoltóit a 61-es főútra. A tűzoltók drótkötél segítségével kivontatták a terepjárót, a forgalmi akadályt megszüntették. Az utómunkálatok még tartanak.