Nehéz eldönteni, mi az ijesztőbb: a Mamba GT3 rohamosztagost idéző optikai tuningja, vagy a 3,0 literes sorhatos motor több mint 50 százalékos teljesítménynövelése. Akármerről nézzük, a floridai Hoffy Automobiles munkája az utcai tuning új távlatait nyitja meg – kérdés, hogy kíváncsiak voltunk-e ezekre a távlatokra.

Rémálomba illő BMW M4 2 A gyárilag 425 lóerős motor ebben a változatában 710 lóerőre képes. Az autó kerek 1,0 másodperccel hamarabb éri el a 100 km/órát, mint a szériaváltozat, a sebességkorlátozás feloldásával pedig a szörny akár a 338 km/órát is képes elérni.

A várhatóan februártól megvásárolható tuningcsomag optikai elemei sem mindennapiak: a szénszálas kerámiából készített karosszéria könnyű, erős és vélhetően méregdrága, arról nem is beszélve, hogy szinte a felismerhetetlenségig torzítja az autó eredeti fizimiskáját.

Rémálomba illő BMW M4 3 Az utastérben Alcantara felületek és modern infotainment-rendszerek várják a pilótát; várhatóan itt jóval kevesebb az érdemi változás, mint akár a motortérben, akár kívül.