Négy férfit azzal gyanúsítanak a gödöllői rendőrök, hogy élő állatokat tulajdonítottak el egy csömöri tanyáról. A rablóbanda egy csömöri tanyát nézett ki magának, ahol az ott dolgozó személynek és a tulajdonosnak azt mondták, hogy kifogyott a kocsiból a hűtővíz (ami nem meglepő egy öreg Skoda esetén, hihető történet). 

A tulajdonos elment, hogy adjon a férfiaknak vizet. Ez idő alatt a négy fiatal kidöntötte a tanyán lévő disznóól kerítését, és az autóba bepakoltak 8 malacot, majd az autóval Fót irányába hajtottak el. 
A tulajdonos – amikor észlelte a lopást – azonnal értesítette a rendőröket. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Fóti Rendőrörs járőrei Fót területén intézkedés alá akarták vonni a gyanúsítottak járművét, azonban ők továbbhajtottak. 
A rendőrök szolgálati gépkocsival, megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával megpróbálták megállítani a járművet, azonban nem jártak sikerrel. T. Sándort és három társát a járőrök végül Fót, Károlyi utcában elfogták, miután a feltorlódott forgalom miatt nem tudtak továbbmenni. 
A rendőrök a gépkocsiban 7 élő állatot találtak, mivel a férfiak menekülés közben egy malacot kidobtak a járműből. A négy csörögi fiatalt a járőrök a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol a gödöllői nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. 
A Skodában 8 lopott malaccal menekültek a tolvajok 3
(police.hu)