Friss:
Ismét teljes szélességében járható az M1-es autópálya Hegyeshalom térségében az Ausztria felé vezető oldalon, ahol korábban több személyautó összeütközött.
A 168-as és a 170-es kilométerek között a csúszós úton több baleset is történt, amelyekben összesen tíz személyautó volt érintett, egy ember könnyebben megsérült.

Két helyszínen, több személyautó karambolozott az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében, a határ felé vezető oldal 168-as és 170-es kilométerszelvényénél. A balesetek okait később tisztázzák, de az útpálya lefagyott a térségben.

A balesetben többen megsérültek, őket a mentők a helyszínen ápolják. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanítják az összetört járműveket, valamint biztosítják a területet. A műszaki mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a sztráda érintett szakaszát. A 167-es kilométernél három autó, attól háromszáz méterre hét személyautó ütközött.
A forgalmat a 168-as kilométerszelvénynél az 1-es számú főútvonal irányába terelik.

Az M1-es autópályán, a 68-as km-nél építési munka is folyik. A főváros felé csak a leállósáv járható, ugyanitt Hegyeshalom irányába a belső sávot zárták le.

Olvasta? Börtönbe megy a két embert megölő gázoló!