Egyelőre nem tudni, miért tolatott végig az utcán, át egy kerítésen, majd egyenesen bele egy családi ház falába az az 50 éves nő, aki a napokban kis híján kiirtott egy családot Sydney nyugati részén.

Az Alexander család már aludt, amikor egyszer csak téglák kezdtek záporozni az előszobában. A szülői hálószoba csatatér volt: hiányzott a fala, és egy autó állt az ágyon.

Apám párnáján állt az autó hátsó kereke 2 “Anyámnak megsérült az arca és szenvedett néhány zúzódást, de leginkább halálra rémült. Kirohantam, megnéztem, él-e a sofőr, aztán lekapcsoltam a motort, mert ömlött a kipufogógáz a hálószobába. Szerencse, hogy apám nem volt otthon, mert a kocsi hátsó kereke pont a párnáján állt meg” – mondta Grant Alexander.

Az autót vezető nő szintén enyhébb sérüléseket szenvedett, ezek ellátására, valamint véralkoholszint-vizsgálatra kórházba szállították.

Apám párnáján állt az autó hátsó kereke 3 A kis híján végzetes tolatás előtt egyébként a Nissan Pulsar egy másik autót is összetört; a sérülésekből ítélve azt még a helyes irányba haladva.

Fotók: Daily Telegraph