Három súlyos sérültje van annak a balesetnek, amely vasárnap délelőtt történt Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton.

Három autó, egy Daewoo Tico, egy Volkswagen Transporter és Lada ütközött össze. Az eset során két személy beszorult a kocsikba, őket a kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott autóból feszítővágó berendezés segítségével, majd átadták a mentőknek.

A Transporter viszonylag könnyebben megúszta, a Lada már sokkal súlyosabban sérült, a Daewoo pedig szinte felismerhetetlenségik összetört, az itt ülőnek kevés esélye volt.

Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről 1
Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről 2

Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről

Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről 9
Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről 10
Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről 11
Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről 12
Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről 13
Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről 14
Fotó megosztása:
Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről 15 A műszaki mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta a gyorsforgalmi út érintett szakaszát a csévéző utcai felüljáró közelében.

Tudod hova kerültek a rendőrség új telepített kamerái? Egyetlen térképen a több mint 300 ellenőrző szerkezet. Kattints a képre! Az is kiderül mennyit kell fizetni a szabályszegésekért.

Megrázó fotók a gyorsforgalmin történt balesetről 16