Múlt vasárnap délután egy Lamborghini mérte össze erejét egy Ferrarival az Indonéziához tartozó Kelet-Jáva szigetén. Mindenütt történnek hasonló felelőtlen állatságok, ám itt nem az autópályán, hanem egy zsúfolt városi utcán léptek oda a szupersportkocsiknak a fiatal pilóták, és ahogy az várható volt, a rutintalanság megbosszulta magát.

A Lamborghini 24 éves sofőrje elveszítette uralmát autója felett, a jármű hatalmas sebességgel csapódott ki a járdára, egyenesen egy utcai tejárus kordéjába. A mozgó bolt előtt éppen egy helyi házaspár mustrálgatta az árut; őket és az eladót is elsodorta a száguldó autó. Az asszony és a tejárus súlyos sérülésekkel megúszták a gázolást, ám a férj, akit hosszú métereken át vonszolt magával a sportkocsi, amíg végül egy fának ütközve meg nem állt, a helyszínen életét vesztette.

Az igazán félelmetes azonban csak ezután következett: a sofőr elkezdett kimászni a rommá tört Lamborghini ablakán, majd félúton megállt, előhúzta mobiltelefonját, és elkezdett szöveges üzeneteket írni és telefonálni, alig néhány arasznyira halott áldozatától. A férfit letartóztatták, de nem tudni, emeltek-e már vádat ellene.

Az alábbi videó kifejezetten felkavaró részleteket tartalmaz, megtekintését csak nagykorú olvasóinknak ajánljuk.

Mobil Sport Mewah Perenghut Nyawa

Balapan Liar Mobil Mewah Merenggut NyawaMenurut Kasubbag Humas Polrestabes Surabaya, AKP Lily Djafar, mobil yang dikemudikan pria bernama Wiyang Lautner, warga Darmahusada, Surabaya, ini mengalami kecelakaan usai terlibat balapan liar dengan mobil Ferrari tak dikenal sekitar pukul 05.20 WIB, Minggu 29 November 2015.Seorang warga bernama Kuswanto (51 tahun) tewas akibat diseruduk mobil Lamborghini itu. Dan dua warga lainnya, masing-masing bernama Mujianto (44 tahun) dan Srikanti (51 tahun) menderita luka-luka.AKP Llily menuturkan kecelakaan itu bermula saat pengemudi Lamborghini melakukan balap liar. Saat itu, pelaku mengendarai mobil Lamborghini miliknya dengan sangat kencang."Karena dia memang sedang balapan dengan orang lain yang mengendarai mobil Ferrari," kata Lily.Namun, saat tiba di Jalan Manyar Kertoarjo, pelaku diduga kehilangan fokus dalam mengemudikan mobilnya. Sehingga, mobil tersebut kehilangan keseimbangan, dan oleng ke arah kiri.Akibatnya, mobil tersebut menabrak sebuah gerobak susu, di mana saat itu Kuswanto sedang membeli susu di tempat itu.Tabrakan keras pun tak bisa dihindarkan. Akibatnya, selain gerobak itu rusak, tabrakan itu juga menewaskan Kuswanto.

Posted by Jaket JG on Sunday, November 29, 2015