Leginkább bugyuta vígjátékokban szoktunk olyat látni, hogy valaki tolat a kocsijával, majd arra felakad egy bringás, akit elvisz magával az autó. Nos, most nagyon hasonló történt Szegeden.

Szó szerint idézzük a police.hu közleményét: “A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett kerékpárral közlekedett 2015. február 17-én 18 óra 10 perc körüli időben a szegedi Lengyel utcában, a Csongrádi sugárút irányából a József Attila sugárút irányába. A Juhász Gyula utcai kereszteződéshez érve a kerékpáros férfi elhaladt egy szürke színű, kombi személyautó mögött. Ezt a személygépkocsi vezetője nem vette észre és tolatás közben meglökte a sértettet. A kerékpár felakadt a gépjármű vonóhorgára, így mikor az ismeretlen sofőr elindult, magával húzta a biciklit is. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/562-423-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán.”

Eddig a közlemény, aki tud segíteni, kérjük, hívja a rendőröket.

Itt a hét videója – nézze meg Ön is!