Senki nem hibáztathatja a Mercedest azért, mert ünnepelhetnékje támadt a Forma-1-es konstruktőri és egyéni világbajnoki címek elnyerése után. Ezt tette tavaly a BMW is, amikor első lettek a DTM-ben. Az akkor átdolgozott M4-eshez képest a Mercedes egészen szerény különkiadást állított négy kerékre: legkisebb sportmodelljéből, az A 45 AMG-ből faragtak, illetve csinosítottak ünnepi modellt.

Ünnepelj együtt az F1-világbajnokkal 2 Az autó jellegzetes zöld-fekete fóliázásával eleve feltűnő, ám ezzel még nincs vége az ügynek. Körös-körül aerodinamikai kiegészítőkkel aggatták tele a 381 lóerős modellt, és hogy igazán impozáns legyen, 19 colos, szürke-zöld felniket toltak alá.

Az autó alapfelszerelésként kínál egy sor, amúgy felárért szabadon elérhető optikai csomagot. Emellett alapáras a mikroszálas kárpitozású Performance sportülés, a burkolatok zöld varrása, valamint a kormánykerék 12 óránál található, szintén zöld jelölése.

Ünnepelj együtt az F1-világbajnokkal 3 Az ünnepi modell nem darabszámában, hanem elérhetőségében limitált, jövő május után már nem vesznek fel rá rendelést.