A 72 éves David Lee Riles csaknem pontosan kilenc évvel ezelőtt, 2006. október 11-én tűnt el. A Michigan állambeli Byronban élő férfit utoljára egy kocsmában látták, és bár családja biztosra vette, hogy elhunyt (a férfi rákbeteg volt, és súlyos depresszióval küzdött), holttestét soha nem találták meg.

Idén aztán a helyi idősek otthonában, alig egy kilométerre attól a bizonyos kocsmától, szörnyű felfedezést tett egy dolgozó. Éppen egy emelőkosaras kocsiról aggatták fel a karácsonyi díszeket az épületre, amikor a férfi rápillantott a ház előtt húzódó tóra, és felkiáltott: Hé, ott egy autó a vízben!

A rendőrség és a tűzoltók perceken belül a helyszínen voltak, és kihúzták a tó mélyéről a roncsot, amelyben megtalálták az egykor eltűnt férfi maradványait.

Az egészben a legijesztőbb: a Google Maps műholdfelvételén mindig is kivehető volt egy téglalap alakú árnyék a vízben. Most már tudjuk, hogy Riles családja azt az árnyékot kereste kilenc éve.

“Megnyugvás számunkra, hogy megtaláltuk, végre nyugalomra térhet.” – mondta egy családtag. Ami a halál kiváltó okát illeti, a rendőrség szerint talán soha nem derül ki, baleset történt vagy öngyilkosság.