Másfél millió dirhamért, azaz 115 millió forintért bárki megveheti a McLaren 650S Spider legújabb különkiadását. Illetve mégsem bárki, hiszen az autót kizárólag az arab térségben forgalmazzák. Ennek örömére különleges, gyöngyház hatású fehérarany fényezést kapott, direkt utalásként a sivatag homokjára. A McLaren persze nem bízott a szintetikus helyettesítőkben, ezért a festékbe valódi aranyat, méghozzá 24 karátosat kevert, mivel pedig az aurum a periódusos rendszer 79. eleme, adta magát, hogy ez a névben is megjelenjen.

Valódi arannyal fényezett sivatagi sportkocsi. Tényleg 2 Igazán stílusos persze akkor lett volna az autó, ha emelt futóművet és kisnyomású homokabroncsokat szerelnek rá, hogy gazdája szabadon csapathasson vele a sivatagban, ezt a ziccert azonban kihagyta a cég. Van viszont helyette egy sor szénszálas aerodinamikai kiegészítő, mandulafehér-fekete bőr utastér, és persze itt is megjelenik a fehérarany színvilág, bár az aranytartalomról nem esett szó. A kapcsolók és légbeömlők sárgaarany festésűek.

A motoron nem változtattak, a 640 lóerős, 678 Nm nyomatékú 3.8 V8 3,0 mp alatt gyorsítja százra az autót, a végsebesség 329 km/óra.

A tervezett darabszámokról nincs információnk.

Valódi arannyal fényezett sivatagi sportkocsi. Tényleg 3