Fejér, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye listája

Baranya, Csongrád, Tolna, Vas és Zala megye listája

A Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala konzorciumában megvalósuló projekt keretében rövidesen befejeződik valamennyi fix telepítésű traffipax felszerelése az országban.

A Baranya, a Csongrád, a Fejér, a Komárom-Esztergom, a Nógrád, a Pest, a Tolna, a Vas és a Zala megyei, valamint a fővárosi autópálya-szakaszok telepítési helyszíneit már korábban közölte a rendőrség, most a Bács-Kiskun, a Békés, a Borsod-Abaúj-Zemplén, a Hajdú-Bihar és a Heves megyében rögzített telepítésű berendezések felszerelési helyszínét mutatták meg.

Újabb fix traffipaxok helyét árulta el a rendőrség 1

Nagyobb méretben innen tölthető le a kép


Hajdú-Bihar megyében, Debrecen külterületén, a 47-es számú főút 4+772 km-szelvényében és a 35-ös számú főút 76+845 km-szelvényében is kiépítésre került egy-egy Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont (KKEP). Ezen helyszínek alternatív telepítési pontok, mivel két KKEP telepítése a korábban tervezett helyszíneken nem valósulhatott meg.

A rendőrség a joghatással járó ellenőrzések megkezdése előtt az országban található összes fix telepítésű KKEP helyszínét közzéteszi majd a honlapján, a sebesség-ellenőrzések rovatban.