Gyémánttal kirakott fényszórók, 700 lóerő fölötti bokszermotor, csillagászati ár: a Lykan Hypersports az elmúlt évek egyik legextravagánsabb autója volt. Minden csoda elmúlik azonban egyszer, elfogyott a tervezett darabszám, így újabb modellt kellett építenie a W Motorsnak.

Ez meg is történt: a Fenyr Supersport motorja (ismét a Ruf szállítja az ezúttal négyliteres, hathengeres Porsche-bokszert) állítólag több mint 900 lóerős, nyomatéka valahol 1200 Nm körül lehet. A szénszálas karosszéria aerodinamikailag finomabb munka, mint az előd volt, így a Fenyr bemerészkedhet a Hennessey Venom és a Koenigsegg One:1 játszóterére: álló helyzetből 2,7 mp alatt ugrik százra, végsebessége állítólag meghaladja a 428 km/órát.

900 lóerős vadállat az arab térségből 2 A közlemény egyébként titokzatosan fogalmaz: a 900 LE és az 1200 Nm állítólag “minimum” értékek, lehet tehát, hogy jóval többre is képes lehet majd az autó.

Állítólag 25 darab készül majd az autóból, ára pedig ismét iszonyatosnak ígérkezik, várhatóan kényelmesen meghaladja az egymilliárd forintot.