A német hatóságok által körözött személyautókat foglaltak le a határrendészek Csongrád megyében. Az egyik járművel csütörtökön 13 óra 30 perckor jelentkezett kilépésre egy román állampolgár a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen.

Az ellenőrzés megállapította, hogy a tréleren szállított Mercedes-Benz CLS 320 CDI szerepel a Schengeni Információs Rendszerben. A járművet Németországban lopták el. A szép autó láthatóan nem hatotta meg a szállítókat, simán bedobtak a bőrülésre néhány használt autógumit. (A Mercedes CLS-t már tesztelte a Vezess, ide kattintva elolvashatod!)

Lopott luxusautókat fogtak a határon 2 Két órával később a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen egy szerb férfi akart kilépni az országból szintén egy német Mercedes-Benzcel Az adattári ellenőrzés során kiderült, hogy a német hatóságok ezt a C-osztályú modellt is körözik. (Kíváncsi vagy az új C-osztályra? Itt a Vezess tesztje. Kattints!)

A magyar nyomozók az autókat lefoglalták.

Lopott luxusautókat fogtak a határon 3 Az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Sirene Iroda felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal, így hamarosan akár újra a tulajdonosuknál lehetnek a kocsik.