Ismét egy bűnöző, akinek a közösségi háló lett a veszte: Renee Elizabeth Tarbuck bukásához (mármint a legutóbbihoz) a netre feltöltött, hencegős fotók vezettek.

A 34 éves modellt még idén májusban tartóztatták le a rendőrök a Queensland állambeli Merrimac városában (Ausztrália). Miközben azonban megbilincselték a csinos hölgyet, elszabadult annak három kutyája, és mivel az autók közé futó ebek veszélyhelyzetet teremtettek, a rendőrök utánuk eredtek.

A civil foglalkozását tekintve bikinimodell Miss Tarbuck maga elé ügyeskedte hátrabilincselt kezét, majd a résnyire lehúzott ablakon keresztül kipréselte magát a rendőrautóból, és elszelelt.

Képek: couriermail.com.au

Képek: couriermail.com.au

Képek: couriermail.com.au


Talán még ma is szabadlábon volna, ha nem lett volna olyan büszke egyébként valóban Houdinit megszégyenítő tettére: gyorsan fotót készített megbilincselt kezéről, és feltöltötte azt az internetre, egyik barátnője pedig azonnal hívta is a rendőrséget.

Három hónap bujkálás után augusztusban fogták el a szexi bűnözőt, akit egyébként nem holmi közlekedési kihágás miatt tartóztattak le: a hölgyet évek óta figyelte a rendőrség, miután kiderült, hogy kiterjedt drogterítő hálózatot üzemeltet, amelyben adósságbehajtó verőlegényeket és orgazdákat is foglalkoztat

A hölgy elleni vádak sora most a rendőrségi bilincs eltulajdonításával és letartóztatásnak való ellenszegüléssel bővült, szabadlábra pedig óvadék ellenében sem helyezték, mivel korábban több alkalommal is megsértette az óvadékra vonatkozó szabályokat.

A szexi drogüzér tárgyalására november 17-én kerül sor.