Ha jól értjük a blikk.hu sztoriját, akkor van egy nős családapa, aki többször megcsalta nejét egy harmadikkal Tatán. Aztán megunta a szeretőjét, majd visszatért a családjához. Csakhogy ezt nem hagyta annyiban a kidobott szerető.

A nő ekkor mindig bepattant az autójába, és elkezdett a család nyakára járni: többször leparkolt a házuk előtt, figyelte őket stb. Sőt, ahogy a blikk.hu írja, voltak ennél komolyabb húzásai is. “Előfordult, hogy a 36 éves hölgy ittasan érkezett a házhoz, és galibát okozott: hol egy parkoló autót, hol a ház kerítését törte össze kocsijával – ezért rendőrségi eljárás is indult ellene, elvették a jogosítványát.”

Most is hasonló történt, csak éppen reggel, leparkolt piros autójával a ház előtt, és itt lép a képbe a szomszéd (aki éppen fát vágott), és az ő felesége, akik megelégelték az elhasznált szerető akcióját.

“A férfi szidalmazni kezdte őt, majd egy fejszével támadt rá. Először beütötte a fejszével a kocsi szélvédőjét, majd kirángatta a nőt az autóból. Ezután a földön ütötte, rúgta, sőt a fejszével még a karját is eltalálta – mondta a lap szerint Jakab Tamás hadnagy a Zsaru magazinnak. Az ütlegek ellenére a megtámadott nő el tudott menekülni, kórházba ment, majd feljelentést tett a Tatai Rendőrkapitányságon.”

A férfi először tagadott, de a nő telefonja felvett szinte mindent. Később nem csak ellene, hanem az ütlegelést végignéző családtagjai ellen is eljárást indítottak.

Ezt látta? Így szívatta Vettel a merciseket az időmérő után – fotók, videó!