Alig néhány hete, hogy beszámoltunk két Mercedes-tulajdonosról, akik majdnem egy órán át tartották fel a forgalmat egy angliai útszűkületnél.

Most szintén Nagy-Britanniából érkezett egy hasonló hír, ám ezúttal jóval súlyosabb volt a helyzet, a csökönyös autósok ugyanis közvetlen életveszélyt teremtettek.

Egy BMW-sofőr egy hipermarket áruszállítójával szólalkozott össze azon, hogy melyikük tolasson vissza, és engedje el a másikat egy vasúti felüljáró alatt. Egyikük sem engedett, a sor egyre hosszabb lett, amikor megérkezett a helyszínre egy mentőautó.

A mentősök odasétáltak a személyautó vezetőjéhez, és megkérték, húzódjon félre, mert beteget szállítanak kórházba. A BMW-s válasza arcpirító volt: “Miért nem ő áll odébb?”

Erre elpattant a cérna, és a mentősök üvöltözni kezdtek az autóssal: “Szállj be és hajts, hülye!” A BMW-s végül engedett, ám később panaszt tett a mentőtársaságnál alkalmazottaik viselkedése miatt.

A hétfő délután, Sussex megyében történ incidenshez többen is kihívták a rendőrséget, ám azok sem akkor, sem később nem jelentek meg a helyszínen.

Hatalmas tévedés, hogy minden BMW-s a társadalom megátalkodott ellensége:
egy magyar márkaklub jótékony árverésre ajánlott fel egy tuningolt 3-ast.
Extra jó fejek, megérdemlik az elismerést!