Elviszlek az iskolába, ajánlotta fel egy gimnazista lánynak egy hideg októberi reggelen egy autós az USA Connecticut államában. Mivel a 38 éves nő barátságosnak tűnt, az iskolás elfogadta a segítséget.

Menet közben beszélgetni kezdtek, majd a sofőr hirtelen átnyúlt, és megfogta a lány mellét. A tinédzser ösztönösen menekült: feltépte a mozgó autó ajtaját, és kivetette magát az aszfaltra. A nő ekkor megállt, visszakanyarodott, kivigyorgott a földön fekvő áldozatára, majd elhajtott.

Az iskolás lány néhány karcolással és zúzódással megúszta az esetet, amit közeli biztonsági kamerák rögzítettek. Az október 5-én reggel negyed nyolckor készült felvételek alapján a rendőrség gyorsan elkapta a gyanúsított autóst, aki régi ismerősnek számított: korábban rablás, lopás és kábítószer-kereskedelem miatt gyűlt meg a baja a hatóságokkal.

A nő tagadta a vádakat, sőt, szerinte a lány megpróbálta meglopni őt. Amikor észrevette, hogy utasa belemarkolt a pohártartóban tartott aprókba, megpróbálta megragadni őt; ekkor fogta meg a mellét.