AH2016_banner1500x1000_cmsales
Több, mint 250 kiállító, „járműves” városok, régiók, oktatási intézmények, valamint hazai és külföldi kollektív standok várják majd a szakembereket 2016. október 19-22. között a Budapesti Vásárközpontban, hogy megmutassák termékeiket, szolgáltatásaikat, fejlesztéseiket.

A járműipar legnagyobb regionális fórumán minden kapcsolódó ágazat képviselteti magát, multik, világmárkák, kis- és középvállalkozások egyaránt jelen lesznek, lefedve és bemutatva a járműgyártás teljes folyamatát.

 

RÉSZTVEVŐK:

A 4 hazai autógyár mellett olyan, a saját területükön meghatározó cégek lesznek kiállítók, mint például: AGC Glass, Beewatec, Bosch, Bridgestone, Continental, Duvenbeck, Fanuc, Flextronics, Karsai Műanyagtechnika, Kirchhoff, Knüppel, KUKA, LUK Savaria, MOL, Otto Fuchs, Shinwa, SMR, Takata, Thyssen Krupp, Wedco, ZF.

Számos város és régió is megjelenik a kiállításon: Nyugat-Pannon Régió, Miskolc és Győr, Tatabánya.

Kollektív bemutatókat szervez a Czech Trade, az Advantage Austria, a Német-Magyar Ipar Kamara, a MAJOSZ és a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara

A kiállítók nem csak üzleti, de HR ajánlatokkal is várják a szakembereket.

Kiállítói lista: http://automotivexpo.hu/hu/kiallitoi-lista-2016

 

PROGRAMOK:

A rendezvényhez magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, melyek továbbra is az iparág egészét lefedő 3 kiemelt témakörre épülnek: ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER

A hagyományosnak mondható AUTOMOTIVE HUNGARY TECHTOGETHER diákverseny és a MAJOSZ-HIPA Beszállítói Fórum mellett számos újdonság várja a szakembereket:

  • Japán-magyar alkatrész- és anyagbeszerzési üzletember találkozó (JETRO)
  • „JÁRMŰIPAR 2016” konferencia (Portfolió és MAGE)
  • Továbbképzési program e-mobilitás témában (BPMK)
  • TIER UP! stand (HIPA)

Részletes programok: http://automotivexpo.hu/hu/programok

 

Társrendezvény: AUTÓTECHNIKA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

  1. október 19-22. (szerda-szombat)
  2. alkalommal nyitja meg kapuit az AUTÓTECHNIKA, melyen a hazai beszállító- és járműjavító-ipart kiszolgáló műszer- és garázsberendezés-forgalmazók, valamint a szakképzési szféra szereplői mutatják be kínálatukat.

Játékok, bemutatók és versenyek várják az érdeklődőket: http://autotechnika.hungexpo.hu/hu/allando-programok

 

Előzetes online regisztráció után a kiállítások ingyenesen megtekinthetők.

 

Bővebb információ: www.automotivexpo.hu; www.autotechnika.hungexpo.hu