Adjál már egy kis pénzt benzinre! – ezzel ment oda egy tizenhét éves gyerekhez egy floridai benzinkúton a 32 éves Luther Dunn, és hogy mutassa, nem tréfál, kést fogott a 17 éves Nate Stewartra. A fiú látszólag szót fogadott: kiszállt anyja kocsijából, amelyben addig egyedül üldögélt, és bement a kútra, ahol édesanyja dolgozott.

Kisvártatva kijött, és felnyitotta autójuk csomagterét. Onnan azonban nem a pénztárcáját, hanem egy kerékszerelő vasat vett elő, és azzal a lendülettel fejbe vágta a támadásra lendülő férfit. A szemtanúk elmondása szerint ezután hihetetlen dolog történt: a tinédzser felkapta és a földhöz csapta a nála jóval nagyobb támadót.

Néhány pillanattal később már bilincsbe verték a véres arcú, megszeppent bűnözőt a kiérkező rendőrök. Mivel Luther nem sokkal korábban szabadult a helyi börtönből, az ellene felhozott vádakat – halálos fegyver birtoklása és fegyveres rablási kísérlet – fokozott szigorúsággal bírálják majd el.

A fiatal Nate, akinek bátorsága és ereje édesanyját is meglepte, eközben helyi szenzáció lett, megrohanták őket az újságírók, de a gyereket különösebben nem hatotta meg az egész. Amikor egy riporter megkérdezte tőle, mit üzenne azoknak, akik ismét megpróbálnák kirabolni őket, ennyi mondott: “Sok szerencsét!”