FRISS – Befejezte a rendőrség a baleset helyszínelését és feloldotta a teljes útlezárást a 4-es számú főközlekedési út 102. kilométerszelvényében.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. szeptember 27-én 10 óra 30 perc körüli időben Szolnok külterületén a 4-es számú főközlekedési út 102. kilométerszelvényében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két gépjármű ütközött össze az adott útszakaszon. A balesetben többen megsérültek. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a forgalmat mind a két irányból Szolnok belterületén át terelik.
Bár a 4-es főút újra és újra bizonyítja, hogy veszélyes, zsúfolt, és a hírek alapján úgy tűnik, jogos a halálút jelző, a szakértők mást mondanak.  Az eddigi eredmények azt mutatják, hogy nincsenek az országban “halálutak”, hanem csak bizonyos útszakaszok, amelyek veszélyesebbek.
Többek között a 2-es főút Váctól északra, a 3-as Gödöllő környékén, a 4-es abonyi elkerülője és Kisújszállástól Hajdúhadházig, valamint Záhony környékén, a 44-es több szakasza, a 6-os Pécstől a horvát határig szinte végig, illetve a 8-as, a 68-as, a 86-os és a 74-es több szakasza.

(police.hu)