A háromgyerekes Debbie Cavanagh (képünkön) élete két éve omlott össze: akkor derült ki, hogy férje nem csak hogy két legjobb barátnőjével is összeszűrte a levet, de egy harmadik nőt teherbe is ejtett. Akkor elváltak, ám a bosszúvágy tovább égett a nőben. Amikor megtudta – vagy tudni vélte -, hogy egy helyi tanárnő szintén lefeküdt férjével, ollóval támadt a nőre: lakásába csalta, megütötte, megrugdosta, majd levágta a haját.

A 29 éves támadó ezt még megúszta egy figyelmeztetéssel, a napokban azonban bíróság elé állították, és bűnösnek találták egy sokkal súlyosabb vétségben. Amikor a kozmetikus anyuka autója volánja mögül megpillantotta vetélytársát, bemutatott és átkiabált neki, majd a záróvonalon megfordult – a hátsó ülésen középső, ötéves gyermekével -, és utánaeredt a rémülten menekülő tanárnőnek, aki egyébként állítja: soha nem folytatott viszonyt a csalfa férjjel.

Debbie hosszasan üldözte a vélt szeretőt, olykor centiméterekre megközelítve annak autóját. Egy körforgalomnál a forgalommal szemben hajtott, hogy elébe vágjon, ám a tanárnő kikerülte őt, és bemenekült a közeli rendőrkapitányságra.

A bíróság az ítélethozatalt októberre halasztotta.