A fitneszgurunak egy Volkswagen Passat nem adta meg az elsőbbséget, és ő már nem tudott megállni – írja a blikk.hu amely 10 ezer forintot fizetett ezekért a képekért szemfüles olvasó-riporterének. A borsonline.hu is közölt fotót a törött Porschéról, és a rendőrök által igazoltatott Schobertről, valamint a hirpress.hu is.

Sok pénzt húz ki a zsebünkből a kormány új találmánya.

Ahogyan a 24.hu péntek este megírta, a fitneszguru a XIII. kerületi Reitter Ferenc utca és Keszkenő utca sarkán ütközött.

“Egy idős úr kihajtott elém egy sövény mögül – mondta Norbi. Tíz, tizenöt méteren belül volt, fékeztem, jobbra tekertem a kormányt, de már nem tudtam megállni. Szerencsére személyi sérülés nem történt, és az úr is nagyon jól szituált volt, azonnal elismerte a felelősségét. Megtörtént a rendőri intézkedés, mindenki józan volt, mindenben megegyeztünk.

Az én kocsimon két elem tört meg, ezeket kell cserélni, és fényezni, úgy nagyjából 500 ezer és egymillió között lehet a kár. Megy is a szervizbe, ahol tökéletesen megjavítják. Azért fáj érte a szívem, 3,5 fél éve van meg ez az autó, nagyon szeretem, amíg élünk, nem fogjuk eladni. Kellemetlen az ilyen dolog, főként, hogy nekem még soha nem volt ilyen balesetem, csak egyszer hajtottak belém hátulról. Most is vétlen voltam, már nem lehetett megállni” – nyilatkozta Schobert Norbi a Blikknek.

A vagyonos híresség gyönyörű autója a világ egyik legjobb sportkocsijának nyitott változata. A Porsche 911 Carrera Cabriolet 370 lóerős, és a váltójától függően 290-292 km/óra a végsebessége, a 100-as tempót 4,4-4,8 másodperc alatt éri el. Az ára 33 millió forintnál kezdődik.

(nyitókép: Facebook)

Tudta? Éppen most emelkedtek a sebességhatárok!