Két összetört autó és egy megrokkant vállalkozás: ez az egyenlege annak a hétfő esti kalandnak, amelyben egy hollywoodi autószállító cégtől ellopták a trélerét.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Victor Puran vállalkozása a nem fizető adósoktól gyűjti be a fedezetként felkínált autót. Azt nyilván ő is tudja, hogy nem tartozik a város legnépszerűbb emberei közé, arra azonban aligha számított, hogy egyszer ő is a bot rossz végére kerülhet.

Hétfőn este egy személyautó állt meg a cég telepénél. Kiszállt belőle egy házaspár, akik a korábban elszállított autójukért jöttek, és elkezdték intézni a papírmunkát. Közben megérkezett a telephelyre a tréler, a sofőrje egy percre beszaladt valamiért az irodába ? ebben a pillanatban a személyautóból kiugrott egy harmadik utas, bepattant a tréler pilótafülkéjébe, és elhajtott vele.

Puran gondolkodás nélkül utánuk eredt saját autójával. A rövid, de intenzív üldözés során a tréler megpróbálta leszorítani őt az útról, majd miután mindkét jármű alaposan megrongálódott, a tolvaj kiugrott, és gyalog elmenekült.

A személyleírás és egy, a környéken működő hitelközpontban készített biztonsági felvétel alapján később sikerült őt nyakon csípni. Értelmetlen tettére nem adott magyarázatot. Vélhetően bosszúvágy vezérelte.

Nyitóképünk illusztráció