A közösségi hálókra feltöltött, extravagáns pénzpazarlásait illusztráló fényképei is elegek lennének ahhoz, hogy szívből gyűlöljük Ali Kzart, a legdrágább angol magánegyetemen (egy féléves tandíj több mint hárommillió forint) tanuló huszonöt éves ficsúrt. A fiatalember azonban aktívan tesz arról, hogy ne zárja őt szívébe az átlagember: a minap a történelem talán legpimaszabb gyorshajtását követte el.


Ali, aki mostanában egy Ferrari Californiával jár (igaz, előző generációs modellel, szegény), a napokban megkergette járgányát, és 240 km/órával száguldott a londoni körgyűrűn. Ettől önmagában is kinyílik a bicska az ember zsebében, a srác azonban még erre is rátett egy lapáttal: menet közben megelőzött egy rendőrautót. 240-nel.

Mivel később belefutott egy dugóba (na ezért nem száguldozik az ember a nagyvárosok körüli autópályákon), a megszégyenített rendőrök gyorsan utolérték. A fiatal milliomos nem zavartatta magát: azt állította, nem tűnt fel neki , hogy rendőrautó mellett ment el, azzal kapcsolatban pedig, hogy vajon veszélyes és felelőtlen dolgot művelt-e, nem volt véleménye.

Később, a bíróságon mégis elismerte, hogy veszélyesen vezetett, ezért arcpirító tettét megúszta négy hónap felfüggesztett börtönbüntetéssel, továbbá négy hónapig házi őrizetben kell töltenie minden estét és éjszakát, illetve két évig nem vezethet autót.