Vidámparkba igyekeztek, az egész család meghalt 2 Egy 25 éves férfi és 20 éves élettársa egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy a múlt vasárnapot az otthonuktól néhány órányira fekvő, floridai Disney Worldben töltik, és ott ünneplik meg kislányuk első születésnapját. Éjjel indultak útnak, hogy nyitásra odaérjenek. Hajnali négy óra körül alig egyórányira voltak a céltól, amikor az autópályán mindeddig ismeretlen okból hátulról beléjük rohant egy szabadidőjármű.

A baleset következtében mindkét jármű felborult és kigyulladt. A család szedánja felismerhetetlenségig roncsolódott.

A szülők a helyszínen életüket vesztették; olyan súlyosan megégtek, hogy csak a fogsoruk alapján lehetett őket azonosítani. Kislányuk az ütközés pillanatában kirepült a kocsiból. Őt helikopterrel kórházba szállították, ám ott már nem tudtak segíteni rajta.

A vétkes sofőr, egy 24 éves fiatalember érvényes jogosítvány nélkül vezette nehéz terepjáróját. A férfit az elmúlt egy évben többször is elítélték kábítószer birtoklásáért, gyorshajtásért, valamint autóvezetés közbeni sms-ezésért. A mostani balesetben csupán könnyebb sérüléseket szenvedett.