Las Vegas kellős közepén, a piros jelzést figyelmen kívül hagyva, fékezés nélkül hajtott át egy forgalmas kereszteződésen egy BMW, és telibe talált egy szabályosan közlekedő kisbuszt. A vétlen autó nekicsapódott egy harmadik kocsinak, felborult, és azonnal kigyulladt.

A buszban öten utaztak, kettő német és három amerikai állampolgár. Közülük hárman időben ki tudtak menekülni, ám az 53 éves sofőr és az egyik német férfi bent égett a járműben. A harmadik autó vezetőjét járókelők húzták ki a roncsból, míg a balesetet okozó autós közepesen súlyos sérülésekkel megúszta az ütközést. Őt, ahogy a többi túlélőt is, kórházban ápolják.

Két embert ölt meg a részeg BMW-s 2 “Gondoskodunk arról, hogy a kórházból ne mehessen haza. Abban a másodpercben, amint kiteszi a lábát az utcára, máris becsukjuk” – mondta a város rendőrkapitánya, hozzátéve, hogy a balesetről élő egyenesben értesültek: egy autós éppen be akarta jelenteni, hogy látta, amint egy férfi részegen szállt be a kocsijába, és még vonalban volt, amikor az ütközés bekövetkezett.

A kisbusz teljesen kiégett a balesetben.