A nő nadrágja ki volt gombolva, és le volt tolva – többek között ez állt abban a jelentésben, amit a Minnesota-állambeli (USA) Eagan városában szolgálatot teljesítő parkolóőr adott le, miután megbírságolta az 51 éves Tim Kelly-t és a 32 éves Tara Mack-et.


Az érintettek mindketten a republikánus párt helyi képviselői, és állítják: semmi ilyesmi nem történt. Elmondásuk szerint hivatalos ügyben találkoztak a parkban, iratokat adtak át egymásnak. A parkolóőr szerint azonban szabálytalanul parkoltak, és emiatt szóváltás alakult ki közöttük. Egyébként mindkettőjük családját megviselik az alaptalan vádak, amelyek mögött politikai szándékot sejtenek.

Annak ellenére, hogy az incidensről nem készült videofelvétel, a parkőr főnöke száz százalékig beosztottja mellett áll: mint elmondta, kiváló munkaerő, akivel soha semmi gond nem volt, és akit idén kitüntetésre terjesztett fel.

A két képviselőre fejenként 260 dolláros bírságot róttak ki; ezt szeptember 30-ig be kell fizetniük, vagy fellebbezést benyújtani tenni a hatóságoknál. Ez utóbbira egyelőre nem került sor, ahogy hivatalos panaszt sem tettek az ügyben.