Ha kihagyjuk az ‘r’ betűt, és leírjuk, hogy kuva, mindenki érti, mire gondoltunk – de azt is tudják, hogy értelmi képességeink nem haladják meg egy középső csoportos ovisét.

Pontosan így járt az az amerikai nő is, aki volt pasiját és annak új barátnőjét szerette volna megbélyegezni, ám az autójukba belekarcolt szóból kihagyott egy betűt – a ‘whore’ helyett csupán ‘wore’ került a fényezésre -, így ahelyett, hogy az új partner erkölcseit kérdőjelezte volna meg, saját ostobaságáról állított ki bizonyítványt.

Így írják helyesen, kivéve, hogy nem szép dolog mások autóját megrongálni.

Így írják helyesen, kivéve, hogy nem szép dolog mások autóját megrongálni.

Ha ez nem lett volna elég, a húszéves Shannon Csapilla még el is ismerte tettét: miután összekarcolta a kocsit, és felvágta annak abroncsait, SMS-eket küldözgetett a párnak, amikből kiderült, hogy ő követte el a rongálást. Amikor ezután beidézték a rendőrségre, akkor is neki állt feljebb: “nem tudják rám bizonyítani” – írta ki az internetre.

Végül az interneten a világ nyilvánossága előtt is vállalta butaságát: “Nyugi már, nem vagyok nyelvész” – vágott vissza azoknak, akik kifigurázták.

Ennyi agyatlanságot még egy csinos húszéves nő sem úszhat meg: jelenleg előzetes letartóztatásban várja, hogy kitűzzék a tárgyalás időpontját.

50 éves, mégis járnál vele! – gyönyörű fotók!