Egy hónapja már majdnem ölt a tévés gyilkos 2 A hét legsokkolóbb híre, hogy egy elbocsátott televíziós riporter fegyvert rántott, és élő egyenes adásban lelőtte két egykori kollégáját, Alison Parker riportert és Adam Ward operatőrt, majd önmagával is végzett.

Azóta előkerült egy videofelvétel, amely bizonyítja: Williamsben (más néven Vester Lee Flanagan) nem hirtelen támadtak fel a gyilkos gondolatok, már a nyár elején is közveszélyesen viselkedett.

Az alábbi videón csak az látszik, ahogy két férfi vitatkozik – a képen látható, Ford Mustangja mellett álló ember Bryce Williams -, a hozzá mellékelt leírásból kiderül, hogy a férfi a zuhogó eső ellenére több mint 160 km/órával száguldott a forgalomban. A felvételt készítő autós egy lámpánál felelősségre vonta, mire Williams bepöccent, és üldözőbe vette őt. Hosszú perceken át, a többi autós épségével nem törődve folyt a hajsza, míg végül az üldözött bemenekült egy parkolóba.

A rendőrség szerint a képeken látható, ezüst színű Mustang rendszáma alapján a kettős gyilkosságot elkövető Williams autója.